Hobbyshoppen med et af Danmarks største udvalg i Hama perler er åbnet i Odense

Lagt på Zik.dk den 01-03-2013 af Thomas

Butik Garniture i Nordborg, der forhandler garn og håndarbejdsartikler m.m. åbner nu butikken "Hobbyshoppen" i Odense.

Det seneste år har Hobbyshoppen haft succes på Internettet, med at tilbyde et af Danmarks største udvalg af Hama perler samt kreative produkter til børn fra f.eks. SES Creative.

Men nu skal det ikke kun være på nettet det store udvalg tilbydes.
Det er Hobbyshoppens mål, altid at være helt fremme med nye inspirerende og spændende produkter der kan stimulere kreativiteten hos børn og deres voksne.
Siden 1971, hvor midi perlerne gjorde deres entre i både hjem og daginstitutioner, har perlerne været med til at udvikle børns fantasi og finmotorik, og i dag har både børn, unge og voksne meget sjov med de små perler.

Hobbyshoppen sætter en ære i at tilbyde kunderne en stor grad af service. Derfor kan Garniture og Hobbyshoppen nu også tilbyde den nye butik på Rugårdsvej 208 i Odense.

Bedre service.
På www.hobbyshoppen.dk og i butikken bestemmer kunden selv, hvordan der skal handles.

Man kan bestille og købe varerne på hjemmesiden, hente varerne selv i butikken og derved spare forsendelsesomkostningerne. Eller man kan vælge at få varerne sendt direkte hjem til egen adresse.

Udover webshoppen og butikken finder du også nye inspirerende trends og ideer med Hama perler på hjemmesiden www.hamaperler.dk

Alle er naturligvis hjertelig velkommen til at handle i butikken, hvor der altid er tid til at rådgive og vejlede kunderne.

Butikken har åbent alle hverdage fra 10:00-12:00 og 13:00-17:00

NEM OG FLEXIBEL EKSPEDITION, ALTID TIL DE RIGTIGE PRISER.
Desuden kan Hobbyshoppen altid kontaktes på mailadressen info@hobbyshoppen.dk

VELKOMMEN TIL NY BUTIK...!
HOBBYSHOPPEN RUGÅRDSVEJ 208 5210 ODENSE NV.