Original og personlig hæklebog af bloggeren bag StineStregen.dk

Lagt på Zik.dk den 01-03-2016 af Thomas


Velkommen til en anderledes, hyggelig og meget personlig hæklebog! Illustrator og formand for Dansk Tegneserieråd, Stine Spedsbjerg, står bag de populære blogs StineStregen.dk og StrictlyStine.com samt en yderst velbesøgt Instragramkonto, hvor man får indblik i Stines finurlige univers og hverdagssysler.Stine Spedsbjerg er vant til at formidle historier igennem streg og ord, men med “Luffer og puffer” har hun nu bevæbnet sig med hundredvis meter garn og hæklenål.

Stine lærte at hækle af sin mormor, da hun var barn, og har altid hæklet, men da hun gik ned med stress, opdagede hun, at hækling blev det åndehul, hun kunne dykke ned i, når det rev og sled. 

Med Luffer og puffer ønsker Stine at give det gode uldne og helt enkle budskab videre: Slap af med hækling. Desuden håber Stine, at bogen kan være en inspirerende og kreativ øjenåbner, som vil lokke folk til at prøve deres egne variationer af hendes opskrifter, og at de måske også får lyst til at kaste sig ud i at skabe deres egne designs. For alt kan hækles, og man har det enormt rart, mens man gør det.

Opskrifterne er sjove, skæve og finurlige og kræver ikke masser af erfaring. Bogen indeholder desuden en hækleskole med alle de gode fif, som Stine selv ville ønske, hun havde kendt til, da hun startede med at hækle.

Bogen indeholder 30 opskrifter på ting, der er yderst anvendelige og overskuelige at hækle – fx iPadsleeve, æggevarmer, clutch, grydelapper, hue, halstørklæde, pandebånd, suttesnor - og selvfølgelig luffer og puffer! Hver eneste opskrift har tips til, hvordan man kan sætte sit personlige præg, og alle ting, der kan tages på, kan hækles i både voksen- og børnestørrelse.

Luffer og puffer – og andre ting du ku’ hækle
Af Stine Spedsbjerg
TURBINE 2016
168 sider
ISBN: 978-87-4060-5723
Vejl. pris 229,95 kr