Alt om Håndarbejde messen

Lagt på Zik.dk den 05-01-2013 af Thomas

Københavns første håndarbejdsmesse

Den 1., 2. og 3. februar 2013 slår JSL EXPO i samarbejde med de førende danske medier inden for håndarbejde dørene op til 3 inspirerende messedage i Rødovrehallen. Her kan de besøgende møde alle de førende forhandlere af artikler indenfor håndarbejde.

Igennem mange år har det i flere jyske byer været en tradition at afholde håndarbejdsmesser for et stort og trofast publikum. Nu har vi besluttet os for, at der skal afholdes en toneangivende håndarbejdsmesse for hele Østdanmark med placering i København.

Alt om håndarbejde messen vil give publikum nogle inspirerende dage med store kreative oplevelser til dig, som interesserer sig for håndarbejdets mangfoldige univers. Danskernes interesse for håndarbejde har igennem de senere år været stærkt stigende og er i dag i en rivende udvikling. Håndarbejde og kreative sysler er blevet en af de helt store trends i danskernes fritid.

Panduro Hobby bliver hovedsponsor
Alt om Håndarbejde messen 2013 har Panduro Hobby som hovedsponsor og har et stort engagement i at skabe en ny håndarbejdsmesse i København. Panduro Hobby leverer alle materialer til messens børneområde, hvor man også vil kunne møde Danmarks Håndarbejdslærer Forening.
Hvis man besøger en af Panduro Hobbys mange butikker rundt om i Danmark, vil man kunne få rabatkuponer til entrébilletten på Alt om Håndarbejde messen.

Et fagligt samarbejde
Alt om Håndarbejde messen er blevet til i et tæt samarbejde med Alt om Håndarbejde magasinerne: Burda, Strikke Magasinet, Sy Magasinet og Kreativ Strik. Alt om Håndarbejde magasinerne er garant for, at det faglige indhold, man som publikum kan møde på messen, er den samme faglige oplevelse, som man får i Alt om Håndarbejde magasinerne.

En glad messearrangør
Messearrangør af Alt om Håndarbejde messen, Henrik Thorsager kan konstatere, at danskernes interesse indenfor håndarbejde er et område, som er i rivende udvikling.
Vi har igennem det sidste år arbejdet med at skabe en pendant til de store håndarbejdsmesser i de jyske byer og vi har fra hele håndarbejdsbranchens mange forskelligartede hjørner mødt en kæmpe stor opbakning til og interesse i at etablere en håndarbejdsmesse i Østdanmark. Det er lige fra de toneangivende leverandører på markedet til de store sammenslutninger og foreninger indenfor håndarbejde.
Så kom og vær med som publikum og få nogle sjove, kreative og inspirerende dage i Rødovrehallen den 1-3. februar 2013.

Flere udstillere end forventet
Den første weekend i februar i Rødovrehallen kan Alt om Håndarbejde messen stolt præsentere 75 udstillere og et stort sceneprogram med tilhørende workshops og mange arbejdende stande.

På messen vil man møde alle de toneangivende butikker indenfor strik, garn og design. Man vil som besøgende få et hav af gode tilbud og kunne spare mange penge på indkøb til vinterens håndarbejdssysler. De besøgende på Alt om Håndarbejde messen vil på de mange forskellige messestande bl.a. kunne møde: Producenten af de berømte og raffinerede sy- og broderimaskiner fra Brother, se hvordan Hornvarefabrikken, der er den eneste tilbageværende virksomhed af sin slags, fremstiller unikke smykker og brugskunst af kohorn, få god rådgivning om hvilken symaskine, der passer til netop dig på Sy.dks stand.

Store oplevelser på scenen og i workshops
På Alt om Håndarbejde messen har vi etableret en stor scene og et workshopområde, hvor man som besøgende kan få store håndarbejdsoplevelser.
Mød strikdesigneren Lotte Kjær, der har smidt symaskinen væk og sluppet maskerne løs i sit enkle og tidløse udtryk. Hun vil undervejs på messen fortælle om det at strikke, hvilke garnkvaliteter hun foretrækker og om de specielle teknikker, hun bruger.
På scenen vil BaliQuilt fremvise teknikker inden for maskinquilting og Kajoli vil demonstrere nunomosaik, hvor der leges med strukturer, stumper og stykker. Du kan også møde den canadisk fødte strikdesigner Vithard Villumsen, der vil holde foredrag om nye strikteknikker og konvertering fra engelske til danske strikopskrifter. Undervejs på messen vil han også tilbyde parterapi imellem dig og dit strikketøj. I børneområdet er der sjove hobbyaktiviteter, alt imens far kan slappe af i Herrerloungen. Kom og vær med og fyld tasken med gode messetilbud og få en skøn weekend i håndarbejdets tegn.

Vi glæder os til at se dig og din familie på Alt om Håndarbejde messen, i weekenden den 1-3. februar 2013 i Rødovrehallen.

Åbningstider:
Fredag 1. februar 2013 - Kl. 10.00 - 17.00
Lørdag 2. februar 2013 - Kl. 10.00 - 17.00
Søndag 3. februar 2013 - Kl. 10.00 - 17.00

Billetpriser:
Voksen : 16+ 95 kr.
Børn ml. 6-15 år 45 kr.
Børn under 6 år Gratis
Familiebillet (2 voksne og 2 børn) 245 kr.

Gratis parkering foran Rødovrehallen

Kontakt:
JSL Expo
Skodsborgvej 305 D. 3. Sal
2850 Nærum
Telefon: 4331 6543
Email: henrik@adexpo.dk

Alt om Håndarbejde messen:
www.aohmessen.dk
www.twitter.com/aohmessen
www.altomhaandarbejde.dk
Links:
http://www.brothersewing.dk/da/
www.hornvareforbrikken.dk
www.lottekjaerdesign.dk
www.kajoli.dk
www.baliquilt.dk
www.vithard.dk
www.sy.dk
www.pandurohobby.dk