Velkommen til vores store artikel database.

Vi opdatere løbende med nye artikler og nyheder med alt parfume. Det vil snart blive muligt for vores kunder og brugere som har relevant indhold, at uploade nyheder og artikler til vores database.

Dansk garnforretning giver tilbehøret væk gratis

Alle gode strikkere ved, hvor vigtigt tilbehøret er. Hvad enten der er tale om maskemarkører, der hjælper med at holde styr på maskerne eller de helt rigtige knapper, som lige sætter prikken over i’et.Det ved folkene bag Danmarks store garnparadis, Filato.dk, også. Men de ved også, at det tit er de ting, som folk glemmer at få købt, når de vælger garn til deres næste strikkeprojekt. Derfor har de nu besluttet sig for at give tilbehøret væk gratis.”Vi er selv strikkere og vi ved, hvor meget det kan betyde for det færdige resultat at bruge det rigtige tilbehør. Men ofte får man ikke lige købt det med hjem og det er så ærgeligt, for man lægger jo virkelig meget tid og hjerte i de ting, man strikker. Ofte sidder vi f.eks. og mangler maskemarkører og dem kan du nu få 8 styk af helt gratis hver gang, du handler hos os. Det kan også være, du sidder og mangler knapper til dine..

Original og personlig hæklebog af bloggeren bag StineStregen.dk

Velkommen til en anderledes, hyggelig og meget personlig hæklebog! Illustrator og formand for Dansk Tegneserieråd, Stine Spedsbjerg, står bag de populære blogs StineStregen.dk og StrictlyStine.com samt en yderst velbesøgt Instragramkonto, hvor man får indblik i Stines finurlige univers og hverdagssysler.Stine Spedsbjerg er vant til at formidle historier igennem streg og ord, men med “Luffer og puffer” har hun nu bevæbnet sig med hundredvis meter garn og hæklenål.Stine lærte at hækle af sin mormor, da hun var barn, og har altid hæklet, men da hun gik ned med stress, opdagede hun, at hækling blev det åndehul, hun kunne dykke ned i, når det rev og sled. Med Luffer og puffer ønsker Stine at give det gode uldne og helt enkle budskab videre: Slap af med hækling. Desuden håber Stine, at bogen kan være en inspirerende og kreativ øjenåbner, som vil lokke folk til at prøve deres..

Hobbyshoppen med et af Danmarks største udvalg i Hama perler er åbnet i Odense

Butik Garniture i Nordborg, der forhandler garn og håndarbejdsartikler m.m. åbner nu butikken "Hobbyshoppen" i Odense.Det seneste år har Hobbyshoppen haft succes på Internettet, med at tilbyde et af Danmarks største udvalg af Hama perler samt kreative produkter til børn fra f.eks. SES Creative.Men nu skal det ikke kun være på nettet det store udvalg tilbydes.Det er Hobbyshoppens mål, altid at være helt fremme med nye inspirerende og spændende produkter der kan stimulere kreativiteten hos børn og deres voksne.Siden 1971, hvor midi perlerne gjorde deres entre i både hjem og daginstitutioner, har perlerne været med til at udvikle børns fantasi og finmotorik, og i dag har både børn, unge og voksne meget sjov med de små perler.Hobbyshoppen sætter en ære i at tilbyde kunderne en stor grad af service. Derfor kan Garniture og Hobbyshoppen nu også tilbyde den nye butik på Rugårdsvej 208 i..

Alt om Håndarbejde messen

Københavns første håndarbejdsmesse Den 1., 2. og 3. februar 2013 slår JSL EXPO i samarbejde med de førende danske medier inden for håndarbejde dørene op til 3 inspirerende messedage i Rødovrehallen. Her kan de besøgende møde alle de førende forhandlere af artikler indenfor håndarbejde. Igennem mange år har det i flere jyske byer været en tradition at afholde håndarbejdsmesser for et stort og trofast publikum. Nu har vi besluttet os for, at der skal afholdes en toneangivende håndarbejdsmesse for hele Østdanmark med placering i København. Alt om håndarbejde messen vil give publikum nogle inspirerende dage med store kreative oplevelser til dig, som interesserer sig for håndarbejdets mangfoldige univers. Danskernes interesse for håndarbejde har igennem de senere år været stærkt stigende og er i dag i en rivende udvikling. Håndarbejde og kreative sysler er blevet en af de helt store trends i..

Grib Garnet - og bliv grebet!

Garnet frem i lyset ?Garnet frem i lyset? er et af mottoerne for initiativgruppen bag den stort anlagt Strikkefestival, der løber af stabelen i Silkeborg i juni måned. Strikkefestivalen er landets hidtil største af slagsen og det er i år første gang den afholdes ? med en bred vifte af tilbud, som kan friste og tilfredsstille enhver garn-entusiast, hvad enten fokus er på strik, hækling, broderi eller helt andre måder at bruge garn på.Bombning af SilkeborgDer arbejdes på at få gaderne i Silkeborg til at stråle af garn i mange farver, med ?Yarn Bombing? ? altså ?Garnbombardement?, hvor byens udstyr (skilte, bænke, træer og andet) beklædes med strik, hækling og garn. ?Vi elsker denne form for husmoder-grafitti, for den er jo ikke destruktiv og permanent som graffiti med spraymaling ? og så er den blød og dejlig?, siger Celie Eclaire fra initiativgruppen. Initiativgruppen tog i øvrigt..